• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

Мария Хинкова от 8.а клас - паралелка с интензивно изучаване на английски език в СУ „Св. Климент Охридски“, с учители по английски език Иглика Худаиб и Галя Панталеева – се класира на 3-то място в Десетото национално състезание по английски език Pearson Competition по формата на международно признатите езикови сертификати PEIC. Наградата е за Level 1 – ниво, отговарящо на А2-Европейска езикова рамка, в което на национален кръг се състезаваха над 200 ученици от цялата страна. Само 0.5 точки разделиха Мария от първото място. С това постижение Мария Хинкова и СУ „Св. Климент Охридски“ – Троян се наредиха до Първа английска гимназия – София, СМГ – София, Езикова гимназия – Пловдив. Достигнатият висок успех доказа, че за знаещите и можещите няма малки и големи училища.

Награждаването на победителите се състоя на 29.04.2023 г. в гр. София и беше част от Седмата национална конференция на учителите по английски език Getting Learners interested in Reading, чиято цел е популяризиране на четенето на художествена литература на чужди езици.

Пожелаваме на Мария, на нейните родители и на учителите ѝ още много поводи за гордост и удовлетворение!

Галя Панталеева, учител по английски езикСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).