• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 25 и 26 април заедно с учители от нашето училище – Татяна Младенова, Мария Дудевска, Тотка Вачкова и Ивелина Йовчева, участвахме в мобилност по НП „Иновации в действие“ и посетихме иновативно училище СУ „Васил Левски“- гр. Севлиево. Посещението ни започна със среща с директора на училището. След това, по случай Деня на Земята, в актовата зала имаше събитие с песни, театрална постановка и представяне на иновацията „Наука на сцената“. Разказаха ни за историята на училището, за иновациите, които имат, и начина им на преподаване. 

Посетихме час по история. Направи ни впечатление интериорът на стаята и красивите витражи с образи на български царе. След това присъствахме на шах с живи фигури на групата „Шах и математика“. 

Посетихме градската галерия, където разгледахме красиви картини, а ученици от 10-ти клас ни разказаха за историята на града и сградата, за шаха, който е изложен в галерията.
На следващия ден посетихме училищната библиотека. След това присъствахме на открити практики на групи за занимания по интереси „Химичен състав на растенията“  на клуб „Природа и здраве“ и „Магията на химията”. Там учениците направиха различни проучвания и експерименти, свързани с химичния състав на растенията. 

Направи ни впечатление интериорът и на другите кабинети. Рисунките по стените на кабинетите и коридорите бяха впечатляващи. Имаше много изложени проекти и макети, свързани с Деня на Земята. 

Закриването беше отново в библиотеката, където ни подариха групова снимка от нашето гостуване.

Анислава Копанова, Цветомира Горненска – Ха клас

 
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).