• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Ден на здравословното хранене

понеделник, 13 март 2023 г.

 


На 27 февруари учениците от 1.а и 1.б клас, заедно със своите класни ръководители Румяна Дудева и Христина Дункова, поканиха своите родители и учителите си на Ден на здравословното хранене. Наши гости бяха г-жа Иванка Цекова – директор на училището ни, и г-жа Весела Миндевска – медицинският ни фелдшер, която каза, че вкусът се възпитава. 

Първокласниците ни дадоха богата информация за ползите от разнообразното и здравословно хранене и за веществата, носещи ни здраве, сила, издържливост и спокойствие. Изненадахме се, че освен познатите ни жълти на цвят банани има не само червени банани с вкус, напомнящ на малини, а и сини - с аромат на ванилия. В края на събитието децата ни приготвиха сами вкусна здравословна и засищаща следобедна закуска с овесени ядки, тахан, мед, чия, ядково мляко, банан и лешници. За доброто си представяне те получиха от мен награда – уникален сладолед от банани и горски боровинки. 

Радостта ни е пълна, защото натуралните вкусове много харесаха на всички, а децата поискаха и вкъщи да хапват подобни неща.

Румяна Дудева  

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).