• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


Когато на 30 ноември със съучениците ми от 11.а клас посетихме Дневния център за деца и младежи с увреждания (ВИЖ), решихме, че ще планираме и втора среща. Идеята беше да зарадваме младежите с нещо малко за Коледа. Разбрахме, че госпожа Шейретова и нейният 9.а клас замислят нещо подобно, и се организирахме да направим предколедното посещение заедно. Към нашите екипи бяха включени и учениците от 9.а клас.

На 14 декември тръгнахме към дневния център с училищен транспорт, а после се разходихме пеша до кафенето, избрано за срещата, с младежите от центъра. Когато стигнахме там, им дадохме подаръците, които включваха персонализирана коледна чаша и сладкиши. Подарък имаше и за центъра – два пъзела, подходящи за развитието на умствените и когнитивните умения при децата. След това се почерпихме, докато си говорихме и се забавлявахме. Нашата втора среща мина неусетно, още по-приятна и забавна от първата.

Няколко дни по-късно получихме подаръци от новите си приятели от дневния център – ръчно изработени ароматни свещи, украшения за елха и новогодишни късмети. Благодарни сме за тези подаръци, но най-вече за приятелството и отношенията, които изградихме.
                   

Ивана Николаева, 11.а клас

  

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).