• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Коледният благотворителен базар

четвъртък, 15 декември 2022 г.

 


Декември е месецът, в който всяка година в рамките на два дни по инициатива на детския парламент се организира традиционният за училището ни Коледен благотворителен базар. Днес и утре под светлините на празничната елха във фоайето на училището ни председателите на класовете от 8. до 12. клас подредиха щандове с различни картички, сувенири и сладки, които са изработени от деца, родители и учители. Към щандовете се включи и групата за занимания по интереси „Пътешествия в неизвестното“ на г-жа Мария Дудевска. Целта на инициативата е със средствата да се подпомогнат различни деца в нужда. Грейналите усмивки на децата, празничното настроение и инициативността да правят добро и да помагат ни връщат винаги надеждата, че коледните празници имат в себе си магията да сближават, да стоплят сърцата и да ни провокират към благодарност.

Мария Лекова

 

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).