• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

И всичко това – в Троян

понеделник, 24 октомври 2022 г.


На 20 октомври 2022 г.  фирма TSD Group отвори врати за посещение и дискусия с ученици от Троян и региона. От поканата се възползваха осем наши ученици с интерес към ИТ сферата, водени от г-жа Ивелина Кенарова и г-ца Наталия Йотова. Споделяме  мнението на двама от тях за това вълнуващо и полезно посещение.

 

 

Радвам се, че имахме възможността да надникнем във всеки от отделите на TSD Services и да се запознаем по-задълбочено с работата на всеки един от специалистите в тях. Ничий въпрос не бе пренебрегнат, напротив - всеки получи разбираемо поднесен отговор на това, които го интересуваше. Г-н Герман Гачевски също уважи нашето посещение, като ни предостави важни напътствия за развитие в ИТ сферата. Миналата година по време на кариерния форум, организиран от нашето училище, представянето на TSD Services изключително много ме заинтригува. Но посещението в офиса на фирмата напълно ме убеди, че в бъдеще искам да работя в ИТ сферата.
 

Йордана Лучева, XI а клас


 

Първото нещо, което веднага впечатлява, е приятната атмосфера в TSD. Всеки човек, работещ там, независимо програмист или HR е, изглежда изключително удовлетворен от професията и работното си място. Работният процес се извършва в позитивна и иновативна среда, а страстта на специалистите към работата им е очевидна. Може би най-забележителното за TSD е как толкова модерна компания може да съществува в нашия малък град и да дава възможност за професионално развитие и на вече завършени програмисти, и на млади хора със страст към програмирането. Всеки човек с нужните умения и желание може да постъпи на стаж в компанията и да направи първите си стъпки в сферата – и всичко това в Троян. Желанието на едни успели хора да издигнат родния си град и да накарат младите да останат тук е похвално и ни кара да се гордеем.
 

Мартина Койнова, X а класСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).