• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

В следобеда на 21 юни училищният двор бе място на церемонията по връчване на дипломи за средно образование на тазгодишния випуск зрелостници. Гости на събитието бяха г-жа Донка Михайлова – кмет на община Троян, г-жа Снежана Паймакова – председател на Обществения съвет на училището, г-ца Катерина Радевска – член на Обществения съвет на училището и г-ца Пламена Радевска – член на Съвета на настоятелите. 

В своята реч директорът г-жа Иванка Цекова съобщи, че с отличен успех завършват 5-ма зрелостници, а 21 – с много добър. Средният успех на випуска е Много добър 5,06. Бяха огласени и резултатите от зрелостните изпити. Средният успех от задължителния изпит по български език и литература е 4,45, при среден успех за страната 4,14. Средният успех по английски език е 5.25, като отличните оценки са девет, а само една стотна дели Николай Ковачев от пълната шестица. По история и цивилизация, биология и здравно образование, философски цикъл средният успех е над средния за страната, а  по математика и география и икономика е добър.

За първенец на випуска Учителският съвет определи Деян Христов. Той получи плакет на училището, грамота и парична награда.

По традиция на церемонията се връчиха и наградите на проф. Гаврилов. Носители са двама зрелостници – Пламена Койновска и Емил Христов.

Последните напътствени думи на г-жа Цекова към зрелостниците бяха: „Знанията, които получихте в училище ще бъдат добра основа за вашата житейска реализация. Но какъвто и път да поемете, не забравяйте, че преди всичко трябва да бъдете добри хора, да съхранявате най-скъпите човешки ценности, да проявявате разум и благородство, и да вървите по пътя си с високо вдигната глава. Бъдете здрави и успявайте!“.


Първенецът на випуска Деян Христов

Носителите на наградата на проф. Гаврилов

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).