• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

Сред одобрените 16 проекта по общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“ е и "Обновяване на зелена класна стая" на СУ "Св. Климент Охридски". Основните дейности по проекта включват: демонтиране на дървени кашпи и пейки; демонтаж на бяла дъска и рамки за плакати; пребоядисване на стена, поставяне на бяла дъска и нови водоустойчиви снап рамки за плакати; нанасяне на нов защитен слой на съществуващи дървени и метални пейки и арка; поставяне на нови пейки за учениците в Зелената класна стая; засаждане на многогодишни и едногодишни цветя и храсти за естетическо оформяне на зоната. Стойността на училищния проект е 5000 лв., като исканото финансиране е за 3500 лв., а съфинансирането от страна на училището е 1500 лв., в това число в труд и материали. Предстои подписване на договор за изпълнение.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).