• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


За поредна година Ротари клуб – Троян връчи своите награди за средно образование. Наградата, която представлява грамота и парична премия, е учредена през 2015 г. и с нея се отличава по един абитуриент от всичките средни училища на територията на община Троян. Тя се връчва за изявени дарби и постижения в различните области на науката, изкуството и спорта по предложение на училищните педагогически съвети.

Официалната церемония, на която присъстваха ротарианци и гости, се проведе на 28 май 2021 г. Президентът на клуба за 2020/2021 Богдан Дочев представи накратко Ротари клуб - Троян и световната организация Ротари Интернешънъл и връчи наградите на тазгодишните лауреати: Василена Дончева от СУ "Св. Климент Охридски" - Троян, Ивайла  Караславова от НУПИ "Проф. Венко Колев" - Троян, Йордан Ментов от ПГМЕТ "Акад. Ангел Балевски" - Троян, Мария Свиревска от СУ "Васил Левски" - Троян, Николай Димитров от СУ "Васил Левски" - Черни Осъм.

 След награждаването на учениците Богдан Дочев отправи пожелание към тях с думите: "Давайки нашата награда на Вас, всички ние Ви пожелаваме Вашият път напред в живота да бъде успешен, да постигнете своите мечти и професионални върхове и се надяваме всеки от вас да допринесе по своя начин в бъдеще за развитието на нашия град, на нашето общество, за да могат да продължат и поколенията след нас да пишат славната история на Троян - град с традиции, град на учени от национална и световна величина, град на творци и артисти, град на успешни и отговорни хора!"

Думите на Василена Дончева след събитието бяха: „Награждаването беше нещо ново и вълнуващо за мен, успях да се запозная с други дейни и мотивирани ученици. Да обменим опит и идеи, които ни помагат по пътя на личностното ни израстване.“Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).