• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


За поредна година Ротари клуб – Троян връчи своите награди за средно образование. Наградата, която представлява грамота и парична премия, е учредена през 2015 г. и с нея се отличава по един абитуриент от всичките средни училища на територията на община Троян. Тя се връчва за изявени дарби и постижения в различните области на науката, изкуството и спорта по предложение на училищните педагогически съвети.

Официалната церемония, на която присъстваха ротарианци и гости, се проведе на 28 май 2021 г. Президентът на клуба за 2020/2021 Богдан Дочев представи накратко Ротари клуб - Троян и световната организация Ротари Интернешънъл и връчи наградите на тазгодишните лауреати: Василена Дончева от СУ "Св. Климент Охридски" - Троян, Ивайла  Караславова от НУПИ "Проф. Венко Колев" - Троян, Йордан Ментов от ПГМЕТ "Акад. Ангел Балевски" - Троян, Мария Свиревска от СУ "Васил Левски" - Троян, Николай Димитров от СУ "Васил Левски" - Черни Осъм.

 След награждаването на учениците Богдан Дочев отправи пожелание към тях с думите: "Давайки нашата награда на Вас, всички ние Ви пожелаваме Вашият път напред в живота да бъде успешен, да постигнете своите мечти и професионални върхове и се надяваме всеки от вас да допринесе по своя начин в бъдеще за развитието на нашия град, на нашето общество, за да могат да продължат и поколенията след нас да пишат славната история на Троян - град с традиции, град на учени от национална и световна величина, град на творци и артисти, град на успешни и отговорни хора!"

Думите на Василена Дончева след събитието бяха: „Награждаването беше нещо ново и вълнуващо за мен, успях да се запозная с други дейни и мотивирани ученици. Да обменим опит и идеи, които ни помагат по пътя на личностното ни израстване.“



Страници в интернет, свързани с Троян и региона




Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).