• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

 

На 20 май 2021 г. СУ „Св. Климент Охридски“ беше домакин на състезание на английски език, организирано от СУ „ Св. Климент Охридски“ и СУ „ Васил Левски“. С това събитие учителите от двете училища финализираха своите проекти по програма Еразъм+. 

Темата на състезанието беше „Какво знаем за Европа?“, като по този начин отбелязахме, макар и с малко закъснение, Деня на Европа. Участие взеха ученици от 4., 5., 6., и 7. клас, групирани в  4 отбора. Лидери на отборите бяха десетокласници от СУ „Св. Климент Охридски“. За разнообразните игри и дейности учителите от двете училища използваха приложения, научени по време на обученията в чужбина по програма Еразъм+. Учениците участваха активно и се забавляваха, като показаха добри познания по темата. Накрая всички получиха грамоти и награди. 

Чрез това състезание показахме, че наученото в чужбина по програма Еразъм+ е приложимо и в нашата образователна система. 

Йорданка Иванова


 Снимки от събитието може да разгледате ТУК.  

 

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).