• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

прием 2020
                 прием                           прием                           прием                           прием
              подг.група                    първи клас                     пети клас                     осми клас

Випуск 2020 на СУ "Св. Климент Охридски" получи дипломите си

Публикувано от Н. Генкова четвъртък, 25 юни 2020 г.
На церемония на открито – в училищния двор, специалният випуск 2020 получи своите дипломи за завършено средно образование.В словото си първенецът на випуска Ния Чонова каза: "Когато бяхме на пет, големите ни питаха какви искаме да станем, като пораснем. Ние давахме типичните детски отговори: супергерой или принцеса. Когато бяхме на десет, ни задаваха същия въпрос, но този път давахме малко по-различни отговори: рокзвезда или актьор.

Сега обаче ние пораснахме и всички очакват конкретен отговор, но много хора не осъзнават, че голяма част от нас не могат да го дадат или са несигурни в пътя, който са избрали. Истината е обаче, че сега не му е времето за правене на сложни окончателни решения. Ние сме млади и сега е време да грешим, да хващаме неправилния влак и да се озоваваме на чужда спирка, да градим мнения и после да ги променяме, защото нищо не е постоянно.

Скъпи съученици, не се страхувайте да правите грешки, защото те ще ви покажат правилния път, натрупайте възможно най-много опит, за да успеете да хванете правилния влак." (Цялото слово – ТУК)


По традиция училището получи подарък от своите зрелостници. Четири нови пейки ще бъдат поставени в един от училищните коридори.

В поздравителен адрес, изпратен до абитуриентите от кмета на община Троян г-жа Донка Михайлова и председателя на ОбС – Троян г-н Петко Пенков, се казва: „Щастливи сме да ви поздравим с вашето дипломиране! Знаем, че годината за Вас бе необичайна. Никой не очакваше последният Ви учебен ден да бъде през месец март, не успяхте да си вземете довиждане с обичаното училище, но се научихте на много неща. Научихте се да бъдете адаптивни към промените, да бъдете още по-устремени към целите си, да бъдете креативни! Въпреки разочарованията и притесненията от предстоящото, Вие показахте колко сте пораснали!“ (Целият текст – ТУК)


По време на церемонията бяха връчени и наградите на проф. Гаврилов, които тази година отидоха при 11-класниците Мария Ковачева и Стойко Данчев.


Още веднъж: На добър час, скъпи зрелостници!


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Посещения за последните 30 дни