• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниТазгодишният прием на СУ „Св. Климент Охридски“ в 8. клас е изцяло в STEM профили и професии (т. е. реализиращи обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството и математиката).

Единствената в община Троян паралелка с профил „Математически“ предоставя отлична подготовка по математика, информатика, английски език от висококвалифицирани и утвърдени преподаватели.

Професионалната паралелка с професия „Икономист информатик“ дава конкретни компютърни и икономически знания и умения.

И тази година нашите усилия са оценени и подкрепени от троянския бизнес. Благодарение на инж. Марин Радевски – училищен настоятел и благодетел, имаме оборудван нов компютърен кабинет. Имаме и сключен договор с „Октопод Инвест Холдинг“ ЕАД (управител Светлозар Дичевски) за учредяване на стипендия за стимулиране на ученици, записали се в паралелката с профил „Математически“ и постигнали много добър и отличен успех на НВО и отличен успех през учебната 2020/2021 година. Волята на дарителя е договорът да се подновява през следващите години.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).