• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниГоляма част от учениците си задават въпросите "Какъв да стана? Коя професия е подходяща за мен? Към каква бъдеща реализация да се насоча.”. Изборът на професия е дълъг и сложен процес, в който е необходимо непрекъснато да се синхронизира желанието за дадена професия със знанията за себе си, с изискванията към нея и възможностите за реализация на пазара на труда. Програмата за кариерно ориентиране в училище помага на учениците да опознаят по-добре собствената си личност и света на труда, да изградят умения за вземане на решения и осъществяване на преход от училище към професионалния живот.

Програмата се основава на специфичните нужди на учениците от подкрепа за кариерно развитие в различните образователни етапи – начален, прогимназиален и гимназиален – и предлага методически насоки, препоръчителни теми и инструменти за приложението им.


 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).