• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниВ часа на класа аз и моите съученици бяхме запознати от г-жа Мария Лекова с играта "Дарплей", която ни предоставя възможност за по-добра комуникация. Съучениците ми я определиха като много интересна. Получихме шанса да се опознаем по-добре и да упражним умението да слушаме и да говорим по важни теми. Бяхме разпределени в малки групи и всеки изказа своята гледна точка по въпрос, който изтегли. На някои им беше по-трудно да слушат, на други – да говорят по темата си. Имаше доста интересни, но и трудни въпроси като: "Любовта е... ", " Съдиш ли себе си, а другите... " , " За теб природата е... ", "Силният човек е..." и др. Лично аз бях заинтересована от играта. Не е лесна, но може да ми помага да общувам по-лесно с хората около мен и да разбирам интересни неща за тях. Общото мнение на класа е, че с удоволствие бихме участвали отново.

Мариса Иванова, 8.б клас
==>

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).