• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Иновативно училище

На 26 ноември в часа по история и цивилизация в 8.в клас беше проведен дебат. Атмосферата в стаята беше уютна и приятна за общуване, публиката беше насядала в кръг и всички можехме да се виждаме. Гости на часа бяха директорът на училището госпожа Иванка Цекова и госпожа Нели Генкова – учител по български език и литература. Единият отбор защитаваше позицията „Ние не считаме, че йезуитите заслужават лошата си слава“, а другият беше на противоположното мнение.    
           .
Часът беше различен от всекидневните. Наблюдавах съучениците си и видях как те задаваха въпроси и получаваха отговор, бяха заинтересовани по темата и затова научиха повече. Говорихме за власт, образование, лицемерие, ползи, минало и бъдеще. Този час ме накара да се замисля, че когато урокът е проведен различно, може да се научи повече. 

Цветелина Дичевска, 8.в клас

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).