• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


За да обнови изложбената си зала в навечерието на патронния празник, тази година СУ „Св. Климент Охридски“ покани професионалистите от Музея на занаятите. На 19 ноември беше откриването на изложбата „Медникарството в Троянския край“. Сега в училищните витрини греят майсторски изработени медни съдове, аранжирани между старинни тъкани от фонда на Музея, а множество пана разработват темата чрез текстове и снимки. Музейната изложба е гостувала в няколко български града и присъствието й в училище е своеобразен изискан подарък и свидетелство за успешното сътрудничество между две институции – културна и образователна. Откриването уважиха с присъствието си музейният директор Елеонора Авджиева, Десислава Вутова и Поля Чакърска.

При представяне на изложбата Десислава Вутова обърна внимание именно на многото съвместни инициативи между Музея на занаятите и СУ „Св. Климент Охридски“: гостуване на изложбата „Старият Троян в картини“, нееднократна покана към атрактивния „Музей в куфар“, ученическо участие в музейната конференция  „Материално и нематериално културно наследство на община Троян като потенциал за развитие на общността“, сътрудничество между Музея и сайта „Минало незабравимо“, дело на преподавател от училището. Училищният директор Иванка Цекова определи отношенията между двете институции не просто като партньорство, а като приятелство.

Според договора между музея и училището „Медникарството в Троянския край“ ще украсява
училищната зала няколко месеца.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).