• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниДебатът е посветен на зрелостниците, които през годините са били част от клуба: Мартин Василевски, Стефани Лалева, Вяра Данчева, Симона Стефанова.

Ще участват: Мартин Василевски, Стефани Лалева, Михаил Миревски (10.а), Ния Чонова (11.а), Мария Ковачева (10.а), Ренета Дочева (9.а).

Двата отбора ще спорят по тема за "бавното живеене" ("Това правителство вярва, че бавното живеене трябва да се наложи като основна ценност на модерния свят"). Световното движение Slow Movement има за цел културна промяна към забавяне темпото на живота. То започва с протест срещу откриването на ресторант „Макдоналдс“ в Рим през 1986 г., прераснал в движение за "бавно хранене" като контрапункт на културата на "бързото хранене". После един след друг се появяват cittaslow – "бавните градове". Постепенно "бавната философия" се прилага към още сфери на човешка дейност: заговорва се за бавен бизнес, бавен футбол, бавно изкуство, бавно пътуване, бавни училища и т.н.

Демонстрационният дебат е част от Street Art Fest Troyan 2019. Той е открито събитие, на което всички са поканени. 20 юни, четвъртък, 18 часа, в залата на втория етаж на Инфоцентъра.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).