• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

В ППМГ "Добри Чинтулов", Сливен

сряда, 24 октомври 2018 г.


Във връзка с изпълнение на Национална програма "Квалификация", модул "Мобилности за посещение на училища с кабинети за медиация и развита IT структура", заедно с Йонка Ръбачева, Марияна Станкова и Наталия Йотова посетихме ППМГ "Добри Чинтулов", гр. Сливен (22-23 октомври).

Профилирана природо-математическа гимназия "Добри Чинтулов" е едно от най-старите училища в България. Днес гимназията разполага с шест компютърни кабинета, кабинети с лаборатории по биология, физика и химия, кабинети по география и история, мултимедийни центрове, училищна библиотека с над 25 000 тома, фитнес зала и физкултурен салон, ботаническа градина, музей с природонаучен кът и зала за старопечатна литература. Учителите от училището домакин демонстрираха какви ИКТ инструменти използват в работата си. Една от най-впечатляващите демонстрации беше на школата по роботика.

Eмилия Пауникова
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).