• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


На 25.04.2018 г. по инициатива на ОбКБППМН - гр. Троян се проведе дискусионен уъркшоп с ученици от общината на тема "Новите психоактивни вещества и как да се предпазим от тях". Наши представители бяха Стефани, Биляна, Цветослава, Александър, Вяра Данчева, Васил, Венцислав от 11.а, Мартин, Мария, Зорка от 11.б, Мария Ковачева, Марин, Стойко и Алена от 9.а. Водещ на събитието беше психологът Йордан Танковски, който започна с много подробна и интересна презентация за най-новите психоактивни вещества и последиците от тяхната употреба. После раздели учениците на седем екипа, които трябваше да обсъждат два въпроса: какво можем да направим ние, учениците, за да се намали и спре употребата на психоактивни вещества, и какво могат да направят институциите, за да се намали и спре употребата на психоактивни вещества. След като изтече даденото за дискусия време, един говорител на екип обобщи идеите, които са обменили. Наши говорители бяха Стефани, Вяра, Васил и Мария. Накрая завършихме с въпроси, на които г-н Танковски отговори изчерпателно. Учениците направиха извод, че много им е харесала инициативата и че биха се включили в нови подобни.

Анелия Иванова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).