• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На Къпинчо

вторник, 14 ноември 2017 г.


В един от последните топли есенни дни с учениците от ЦДО 2. клас направихме излет в парк Къпинчо. Видяхме Троян от високо - антената за ефирна телевизия и на мобилните оператори и хеликоптерната площадка. Играхме забавни и състезателни игри. Децата проявиха смелост и ловкост, катерейки се по наклоненото дърво, където всеки смелчага беше фотографиран. Доволни и въодушевени продължихме разходката си и разгледахме широколистните дървесни видове, растящи в парка. Запознахме се с формата на листата на дъб, бук, габър, акация, липа и върба. Насладихме се на топлите есенни багри. Всеки си събра листенца в специално подготвени пликчета и заредени със слънчева енергия, нови знания и много настроение, се върнахме в училище.

В класната стая затвърдихме наученото, като копирахме, очертавахме и оцветявахме нашите листенца. И отново - много се забавлявахме. Предстои ни да изработим информационно табло, с което да споделим нашите знания с всички ученици.


Румяна Дудева Христова

                                                                                                      

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).