• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


През май 2017 г. в град Ловеч се проведе VII Национален конкурс за мултимедиен продукт „Върви, народе възродени“. Той е включен в националния календар на извънучилищните дейности на МОН. Конкурсът e посветен  на създаването на музиката към прекрасното стихотворение на Стоян Михайловски и първото изпълнение на празничния химн на българската писменост и култура, известен като „Върви народе възродени”. В конкурса участваха ученици от V до XІІ клас от всички общини на страната. Целта е да се провокира мисленето на младите хора, творческата им изява и личната позиция и да се стимулират фантазията и уменията им.


Конкурсът се проведе в две възрастови групи – V -VIII клас и IX-XII клас. Във втората възрастова група нашият ученик Андрей Тихомиров Иванов от 9.а клас е отличен с трета награда – грамота, бронзов медал и предметна награда. Мултимедията е изработена от Андрей в школата по ИТ към Центъра за подкрепа за личностно развитие към Община - Троян,  където ученикът участва. Ръководител на проекта е г-жа Диана Урчева, преподавател в школата.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).