• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Чудесно упражнение за малчугани

четвъртък, 4 май 2017 г.

ИД Електронни медии


На 3 и 4 април в актовата зала на училището се проведе събитие на име "Ние обичаме България". В него участваха четвъртокласници от СУ „СВ. Климент Охридски“ и НУ "Христо Ботев". Това състезание се провежда за четвърти път в училището ни. Интересен факт е, че първото е било организирано от момиче от девети клас, Стефания Калева, която в момента е студентка в Холандия. Тази година то се организира от г-жа Марияна Станкова и г-жа Мария Дудевска. 

Участниците се състезаваха по отбори, а отборите се получиха, като четвъртокласниците теглиха листчета. Имаше различни игри като например "Кой кой е", музикални и литературни задачи. Направи ми впечатление, че в организацията много помагаха младежи от 10.а клас. Двама от тях показваха на публиката ефектни химически опити. Накрая отборите победители получиха награди от директора г-жа Иванка Цекова.

Като гледах децата, на тях им беше доста интересно, дори публиката вземаше голямо участие. Това състезание е едно чудесно упражнение за малчугани.

Ирина Ковачева, 5.б клас
 Снимки: Ирина Ковачева и Габриела Инковска от 5.б клас

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).