• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Пламена - кмет за един ден

сряда, 3 май 2017 г.


На 3 май Пламена Найденова от 11.б клас беше кмет за един ден. Денят на младежкото самоуправление е традиционна за Троян инициатива в навечерието на Деня на Европа, 9 май. Пламена, която е член на училищния Детски парламент, "взе властта" заедно с още четирима ученици от общината. Ето нейните впечатления: 

Всяка година през месец май се провежда инициативата на Община Троян "Кмет за един ден". Тази година аз представлявах нашето училище. В началото на работния ден г-жа Михайлова ни покани в своя кабинет и заедно със зам.-кметовете започна обичайната сутрешна оперативка. След като се разпределиха задълженията за деня, всеки един от нас, учениците, отиде в кабинета на онзи представител на властта, с когото щеше да сподели работния ден. Ние с г-жа Михайлова заминахме за София на пресконференция, която бе свързана с инициативата "Купувам българско".

Днешният ден беше много по-различен от ежедневието ми, беше изпълнен с интересни събития, ентусиазъм и любопитство за случващото се във властта. В края на деня установих, че да си кмет е една много отговорна и сложна длъжност, но също така и приятна, защото г-жа Михайлова има възможност всеки ден да изразява своето мнение по актуални въпроси и да участва в подобряване на статуквото в града и страната.
 


Пламена Найденова, 11.б клас
  
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).