• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Прекалиха с мерките за зрелостниците. В реалния живот трудно се преписва, там няма готови отговори
Кирил Борисов
Ще ви снимаме с камери. Ще ви дебнем лично. Ще ви претърсваме при съмнение. Ще пикаете, когато позволим. Чака ви сурово наказание, ако не спазвате правилата. Това ли е посланието на държавата в лицето на Министерството на образованието и науката (МОН) към зрелостниците по време на матура? Защо младежите трябва да се чувстват като затворници за 4 часа, или колкото там трае изпитът? Не им ли стига, че трябва като роботи да зачертават А, Б, В и Г, вместо да бъде стимулирано творческото им мислене и да се помисли за по-ефективна система за контрол на изхода в средното образование?

Средствата и усилията,които се хвърлят за борба с преписваните, могат да генерират енергия за далеч по-полезни инициативи като спиране на войната по пътищата и справяне с битовата престъпност 4000 камери във всяка стая. където има матура! Безумие! Пътна полиция има 20 пъти по-малко. Поне след края на изпита да ги монтират по селата (5000 на брой. в половината от тях няма престъпност, за справка - Родопите), и да ги вържат към полицията.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).