• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Бранимир Бочев от 9.а клас се завърна от Държавното индивидуално първенство по шахмат с 9-то място в своята възрастова група. Първенството се е провело в Пловдив в рамките на три дни от Великденската ваканция. Бранимир членува в троянския шахматен клуб "Кресим" с ръководител Симеон Винчев. Започнал е там като 7-класник и има занимания два пъти седмично, а интересът му към шахмата е от детските му години и момчето е научило първите си уроци от интернет. Доволен е от състезателния си резултат, защото е много по-добър от миналогодишния и категорично бележи израстване.

Бранимир има много интереси и без да шуми около себе си, им се посвещава ежеседмично: шахмат, дебати, пиано, допълнителни занимания с английски и руски език. Пише и за училищния сайт. Признава, че от всичко най-много го вълнува шахматът. Дава си сметка, че заниманията с древната игра развиват у него тактическо мислене и умение да планира. А владеенето на езици му помага в подготовката, тъй като чете от английски и руски източници. Пожелаваме му много бъдещи успехи!


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).