• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Благотворителен дебат

вторник, 18 април 2017 г.


На 19-ти април (сряда) Клубът по дебати към СУ “Свети Климент Охридски“ – Троян Ви кани на благотворителен демонстрационен дебат в Културно-информационния център, чиято цел е осигуряване на средства за участие в предстоящите събития на Асоциация Дебати. Финансовата помощ би била ценна за присъствието на участниците от клуба на Националния дебатьорски форум във Варна и на състезанията последователно в София и Пловдив.


Темата, която ще бъде предмет на дискусия, е актуална за Троян – участниците ще спорят дали бъдещето е на малките градове.

Форматът на дебата ще бъде World schools, тоест всяка страна ще има по трима участници. В ролята на така нареченото Правителство (утвърждаващия отбор) ще видим натрупалия опит 11-класник Пламен Борисов, набиращата инерция Вяра Данчева (10. клас) и Мария Ковачева (8. клас), която преди малко повече от седмица се върна от успешно състезание в Пазарджик. Срещу тях Опозиция ще бъдат 12-класниците Калоян Кюркчиев и Александър Костов (който е възпитаник на СУ „Васил Левски“ – Троян), както и Михаил Миревски (8. клас), който въпреки малката си възраст показва завидни ораторски умения.

Заповядайте в Културно-информационен център – Троян в сряда от 17:30. Ние, от клуб Дебати, ще сме там.    


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).