• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Ние, учениците от 11.б клас - паралелка „Предприемачество и бизнес” в „СУ Св. Климент Охридски”, учредихме фирма „Арт-Бижу 99” за производство на гривни. Регистрацията на дружеството се извърши в София – в седалището на Джуниър Ачийвмънт България, по чиято учебна програма се провежда обучението. Нашата фирма се състои от 17 ученици. Докато произвеждаме гривните, се забавляваме и успяваме да получим нови и интересни знания и умения, които ще бъдат полезни за бъдещето ни.

Всеки от съдружниците заема позиция в някой от отделите - Човешки ресурси, Маркетинг и реклама, Счетоводен и Производствен. Мислим, че ще привлечем вниманието на всички ученици от нашето училище, защото гривните са много оригинални, нежни, на достъпни цени и всяка една носи нещо уникално в себе си. Решихме да произвеждаме гривни, тъй като чрез тях всеки от нас може да  изрази представата си за красиви бижута. Наши помощници са преподавателите по икономика, които не само наблюдават работата, а и ни дават съвети при изработката. Материалите за гривните избираме заедно и се стремим да бъдат  в подходящи цветове. Специалистите от отдела по Маркетинг и реклама ще се погрижат да създадат сайт, реклама и собствен e-mail.

Първата продажба на гривни ще се осъществи по време на Коледния базар на училището. Надяваме се да имаме успех с продажбите и всички купувачи да бъдат доволни от избраните бижута.

Пламена Найденова, 11.б клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).