• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Приказните Родопи

сряда, 13 юли 2016 г.

ИД Електронни медии

Събудих се с чувството, че ще се случи нещо хубаво. И то се случи… На 6 юли започна нашата невероятна разходка из Родопите – петте дни на Пътуващо училище 2016.

Тръгнахме сутринта с автобус по посока Пловдив. По обяд посетихме Кукленския манастир и Белащинския манастира „Св. Георги”. В късния следобед пристигнахме в почивна база „Иглика“ над село Марково. Настанихме се удобно и събирахме сили за следващия ден.

А той беше прекрасен. След закуска тръгнахме по екопътеките, слязохме до селото, следобед разгледахме параклиса „Св. Георги” и в близост до него - едно уютно кътче за отдих с три чешми със студена и бистра вода. Вечерта, уморени, се прибрахме в хижата и бързо заспахме. На следващия ден ходихме на басейн, участвахме в много забавни игри в двора на „Иглика“, пак се разхождахме наоколо и намерихме едно любимо място за нашата компания. На другата сутрин тръгнахме на голям поход до хижа „Чернатица”. Насладихме се на великолепни планински гледки. Там всички се събрахме около лагерния огън и се веселихме. Слязохме до хижа „Здравец“ и доволни от видяното и преживяното, се прибрахме в нашата база. През последния ден, по път за Троян, се отбихме в красивия Пловдив и в Сопот, където посетихме родната къща на Иван Вазов.

Пътуващото училище ни донесе много преживявания, знания, спокойствие и веселие. Аз не съжалявам, че бях участник в него, и с нетърпение очаквам следващото догодина. А къде ли
ще бъде то?

Румен Илиев, 9.а
 


Снимки: Пламен Кюркчиев, Цветанка Босева, Любен Вълевски

Страници в интернет, свързани с Троян и региона




Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).