• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Цветомир Петков от 6.а клас и Андрей Иванов от 8.а клас са лауреати на Седмия международен конкурс за компютърна рисунка и колаж "Творчество без граници" – Хасково. За своите участия в категория Компютърен колаж Цветомир получи сребърно, а Андрей – бронзово отличие в съответните възрастови групи. И двете момчета са възпитаници на школата по информационни технологии към Общинския педагогически център с ръководител Диана Урчева.

За конкурса са изпратени 1032 рисунки от 552 участници, 692 колажа от 382 участници и 301 творби от чужбина от 151 участници. По регламент участниците  са на възраст от 4 до 27 години  и са разпределени в осем  възрастови групи, като последната е за деца със специални образователни потребности.

Награденият колаж на Цветомир Петков е на тема „Не на войната!“, а на Андрей Иванов - „Не на дрогата!“. На 13 май във фоайетата на читалище „Заря -1858” в Хасково бе открита изложба с участвалите творби, а лауреатите получиха наградите си на тържествена церемония  в  голямата зала на читалището.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).