• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ИД Електронни медии

На 17 май във физкултурния салон на училището гостува "Кулинарно междучасие - Манджицу" - първият по рода си проект на Лидл България, съчетаващ в себе си образователна и кулинарна насоченост и ориентиран към децата от началния курс. Лидл България бе подготвил за учениците от 4-ти и 3-ти клас уроци и много игри, с които да научат повече за храната в ежедневието ни. Събитието започна с презентация, благодарение на която децата чуха интересни факти за плодовете и зеленчуците. Последва игра, в която учениците бяха разделени на пет групи и на всяка от тях професионалисти поднесоха забавни уроци: как да подредят масата за хранене; как да си направят бързо и лесно сурови бонбони, здравословни плодови шишчета, омлет със зеленчуци; как да използват безплатното приложение за телефони "Манджуцу". По време на урока децата имаха възможност сами да приготвят ястията с помощта на готвачите. Тръгнаха си с подаръци и много усмивки.

Текст и снимки - Ния Чонова, 8.а клас

 
 Вижте още информация за днешното събитие в:
24 часа
actualno.com

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).