• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Задава се Коледният базар

четвъртък, 12 декември 2013 г.


Коледа наближава, а с нея и всички онези малки неща, които правят този празник  толкова специален. Коледният дух по традиция не пропусна и училището ни, а какъв по-хубав предвестник на коледните празници от Коледен базар във фоайето на училището.

За втора поредна година, по инициатива на Ученическия съвет, ще се организира такъв Коледен базар, който ще се състои  на 17, 18 и 19 декември, по време на голямото междучасие. И тази година на базара ще се продават  сладки изкушения и изделия на коледна тематика. За първи път ще се проведе томбола с награди от базара, печелившите от която ще бъдат обявени на 19-ти, отново в голямото междучасие. Билети за томболата ще се продават на символични цени на 17-ти и 18-ти. Събраните пари ще се използват за благотворителна  цел.

Каним всички сръчни сладкари да се включат с направените от тях  вкусотии за една добра кауза. В Коледния базар участие ще вземат и преподавателите ни, като за целта сме избрали 18-ти (сряда) за ден, в който те ще представят произведенията си. Който има желание, време и енергия, може да приготви нещо бързо, лесно и вкусно за 17-ти и 19-ти, а който счита себе си за любител на сладкишите, може просто да дойде в голямото междучасие във фоайето на училището и да си купи някое кулинарно произведение.   

Желаещите могат да се обърнат към отговорника на класа или към председателите на УС.

Стефания Калева, 
зам.-председател на Ученическия съвет

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).