• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Синьо училище

сряда, 10 юли 2013 г.

За втора година СОУ „Св. Климент Охридски” провежда "Синьо училище" . Доста по-многобройна в сравнение с миналата година група от 5-ти , 6-ти, 7-ми и 8-ми клас потегли на 28 юни за морето.

По път за Кранево разгледахме първата българска столица - Плиска. Нямахме търпение да пристигнем и да се потопим в морската вода. На следващия ден имаше голяма изненада - в морето бяха поставени пързалка и други забавления. Почти целия следобед се забавлявахме на тях. Дори лошото време в понеделник не можа да ни развали настроението. Използвахме го да посетим Планетариума във Варна, Аладжа манастир и да се разходим по плажа до курорта Албена. Но най-впечатляваща остана за нас екскурзията до нос Калиакра. Това е наистина едно вълшебно място и вълшебството се усещаше и сега.

А забавленията на плажа нямаха край. Под ръководството на г-жа Комитова и г-н Титов проведохме много състезания и конкурси, а победителите получиха сладки награди. Колкото се приближавахме към края на нашето морско училище, толкова по-горещо ставаше и на нас не ни се тръгваше. Но дойде и последният ден.

Довиждане до следващата година! До следващото морско училище!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).