• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Омбудсманът на Република България Константин Пенчев уведоми министъра на образованието и науката Анелия Клисарова за проблем, които изисква бързи действия от страна на министерството. 

Във връзка с Националното външно оценяване по български език и литература за 7-ми клас и по-конкретно с потвърдената от предишния министър техническата грешка в трета задача от текста. В писмото си Константин Пенчев подчертава колко важен за децата е този изпит, особено за тези, които са решили да се обучават в елитните училища. В жалби до омбудсмана родители изразяват притеснения, че тази проблемна задача може да повлияе решаващо върху крайния резултат от изпита. Константин Пенчев цитира жалбоподател, който твърди: "Честното и отговорно решение на казуса изисква да не бъде зачетена оценката от задача № 3 или всички ученици да получат максималния брой точки за нея. Само така наистина няма да има ощетени деца". В писмото си до проф. Анелия Клисарова омбудсманът пише, че приема притесненията на родителите за основателни и препоръчва на министъра да обърне необходимото внимание на случая и да предприеме действия в интерес на децата.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).