• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

От началото на тази година заплатата на всички учители и непедагогически служители в детските градини и в 173 от 175 училища в София са увеличени с 9%. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова.
През 2008 година средната брутна работна заплата на учителите в общинските училища в София е била 548 лева, а днес възнаграждението на учителите в детските градини е средно 779 лева, докато на непедагогическият персонал в детските градини е 482 лева. Брутното възнаграждение в столичните училища сега е 798 лева и 512 лева е заплатата на непедагогическия персонал, каза още Фандъкова. От 2008 г. до сега в София са открити над 100 нови работни места за учители, добави тя, предаде bTV.
През 2008г. Столична община е финансирала с над 14 млн. лв. образованието в училище, за да не се наложи закриване на учебни заведение. В София няма нито едно училище, което да е закрито заради недостиг на средства, но това струваше на Столичната община сериозно дофинансиране, посочи още Йорданка Фандъкова. Сега София дава средства и за паралелките с малко деца.
(Статия на Актуално.ком)

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).