• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Подай ръка

петък, 11 януари 2013 г.

„Бежанците са хора, които се намират извън своята родина; имат основателен страх от преследване поради своята раса, вероизповедание, национална принадлежност, членство в социални или политически групи; не могат или не желаят да се възползват от закрилата на тази държава, или не искат да се върнат там поради страх от преследване.”
Сирийските бежанци търсят закрила поради страх от това да убият тях и семействата им. Ужасът в Близкия изток прогонва ежедневно хиляди хора от родните им места. По данни на Агенцията за бежанците към момента в България има около 1000 човека, настанени в лагери в София и с. Пъстрогор, общ. Свиленград.
Хората в лагерите имат целогодишна нужда от одеяла, дрехи (мъжки, дамски, детски – и зимни, и летни), обувки, играчки, книжки (на английски език) и др. материали за децата.
Дарителската кампания за рамките на града ни е подета от Местния център за работа с доброволци към читалище "Наука". Нека заедно помогнем на прогонените от войната в своята родина бежанци!
Желаещите да помогнат могат да направят това в читалището, където ще има пункт за събиране на дарения от 7 до 18 януари. За повече информация - тел. 0898871019.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).