• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни
„Свободата е…” е конкурс за клипове на РепорТийн Академия. В конкурса се включи екип от нашето училище: Кристиан Борисов-Курташев (12.а), Йова Петкова (11.а) и Ирена Радоева (12.а). За създаването на техния клип помогнаха и приятелите им Моника Генкова (11.а), Стефания Калева (10.а), Валентин Петков (12.а) и Вергиния Борисова (12.а клас на СОУ "Васил Левски"). Съдействали са им от ОПЦ "Шошковата къща"-Троян.

КАК МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОДКРЕПИТЕ?  

Влезте на този адрес http://www.reporteen.bg/node/126, изгледайте техния клип и ако ви допадне, щракнете на Facebook бутона "харесва ми". Моля, не гласувайте с фалшиви профили, защото това ще свали рейтинга на клипа. Имате право да гласувате до края на следващата седмица - 28.10.2012 г. включително.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).