• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Пет отличителни качества на добрия ментор

Публикувано от Ст. Борджуков вторник, 10 април 2012 г.

Предстои на учениците от СЕДМИ КЛАС да направят своя избор на училище. Попаднах на интересна статия. Тя е за млади мениджъри навлизащи в бизнеса. Същото обаче се отнася и за учениците, които трябва да направят и своя избор на профил. ИЗОБЩО - всеки ученик трябва да си намери учител! Да намери СВОЯ учител. Да му повярва и най-важното - да изпълнява съветите му, за да постигне мечтите си. Един от най-добрите ми бивши ученици на завършване каза: "Аз си мислех, че се записвам в паралелката заради езика, то излезе, че съм намерил математиката. Не съжалявам." Та - четете статията от manager.bg и мислете за себе си и за бъдещето си драги ми по-малки и по-големи ученици... (Ст.Борджуков)

Предприемачите, особено по-младите, имат склонност да търсят бизнес съвети от приятели. Това може да е грешка, защото обикновено приятелите ти казват това, което искаш да чуеш. Но ако искаш да чуеш това, което трябва е по-добре да си потърсиш мъдър учител.
Учителят може да бъде професионалист, който те съветва как да живееш по-добре. Или някой, който е в твоя бизнес и има желание да ти помогне. Затова има голяма вероятност да е по-обективен, да ти съобщи неприятен факт или фатална новина. И след това да ти даде искрен съвет. Поне така трябва да бъде. 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...