• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Предстои на учениците от СЕДМИ КЛАС да направят своя избор на училище. Попаднах на интересна статия. Тя е за млади мениджъри навлизащи в бизнеса. Същото обаче се отнася и за учениците, които трябва да направят и своя избор на профил. ИЗОБЩО - всеки ученик трябва да си намери учител! Да намери СВОЯ учител. Да му повярва и най-важното - да изпълнява съветите му, за да постигне мечтите си. Един от най-добрите ми бивши ученици на завършване каза: "Аз си мислех, че се записвам в паралелката заради езика, то излезе, че съм намерил математиката. Не съжалявам." Та - четете статията от manager.bg и мислете за себе си и за бъдещето си драги ми по-малки и по-големи ученици... (Ст.Борджуков)

Предприемачите, особено по-младите, имат склонност да търсят бизнес съвети от приятели. Това може да е грешка, защото обикновено приятелите ти казват това, което искаш да чуеш. Но ако искаш да чуеш това, което трябва е по-добре да си потърсиш мъдър учител.
Учителят може да бъде професионалист, който те съветва как да живееш по-добре. Или някой, който е в твоя бизнес и има желание да ти помогне. Затова има голяма вероятност да е по-обективен, да ти съобщи неприятен факт или фатална новина. И след това да ти даде искрен съвет. Поне така трябва да бъде. 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).