• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Държавата иска нашите деца да се хранят здравословно, а когато им се предложи сирене, то да бъде от мляко, а не с тебешир или с палмово масло. Това е заявил категорично вчера премиерът Бойко Борисов по време на среща за храненето в детските градини и училищата. Само ден преди началото на новата учебна година в сградата на правителството се събраха представители на Министерството на земеделието и храните, здравното ведомство и родителски организации, за да обсъдят с какво се пълнят чиниите на най-младите българи. По нареждане на министър-председателя в рамките на един месец ще бъде създадена наредба за детското хранене, която ще обедини документите, които са подготвили към момента двете заинтересовани министерства. 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).