• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

135 ученици от 6. до 12. клас ще се включат в състезанието по правилно писане, организирано от образователния портал Академика БГ в рамките на националната кампания "Бъди грамотен". Кампанията предвижда различни прояви, целящи да превърнат грамотността в уважавано качество.

Нашето състезание ще се проведе на 4 февруари (четвъртък) след учебните часове. Учителите по БЕЛ ще проверят тестовете, а от Академика БГ са обещали награди (техни партньори са издателствата "Анубис" и "Булвест 2000"), както и медийна разгласа на училищната инициатива. Решението ни за участие вече е обявено - ВИЖ.

Любопитно е, че освен сред ученици, организаторите възнамеряват да пуснат правописни тестове сред студенти, журналисти, държавни служители и политици.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).