• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

В края на 2009 година се състоя едно дългоотлагано събитие, което по традиция се свързва с честванията на патронния празник на училище „Свети Климент Охридски”. На 30 декември 27-те възпитаници, които успешно завършиха през 2009 г. средното си образование в паралелка „Стопански мениджмънт”, се събраха в бар-клуб „Riverside”. Малко необичайният ваканционен ден бе избран, за да могат всички бивши ученици, сега настоящи студенти, да се съберат заедно за очакваното от тях тържество. На срещата присъстваха преподавателите им по специалните предмети Боряна Петрова и Веска Ралчевска, класната Маринелия Христова, както и пом.-директорът Николай Марков.

Директорът Минко Христов тържествено връчи на завършилите обучението си по бизнес и финанси английските сертификати (дипломи) на The College of North West London и УНСС-София. В своето слово г-н Христов разказа историята на утвърждаването на тази паралелка и с гордост изтъкна, че СОУ „Св. Кл.Охридски” е единственото училище в Ловешка област, което предлага подобен тип обучение. За да получат тази диплома, която им дава възможност да работят във всички страни на ЕС, учениците трябва да имат най-малко успех добър (4,00) по специалните предмети. Малко са випуските като този, в който всички получават сертификата. Директорът изреди предимствата, които дава подобен тип обучение, говори за умението да се работи в екип, за уважението към другите и себе си, за самочувствието при защитата на заданията. Накрая пожела на всички английските сертификати да им послужат при намиране на работа, а класната им напомни шеговито, че първо трябва да се справят с първата си изпитна сесия.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).