• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На квалификация в Кеймбридж

четвъртък, 19 ноември 2009 г.

Преподавателят по английски език Анчо Мавродиев разработи и спечели проект за индивидуална квалификационна дейност към Центъра за развитие на човешките ресурси по секторна програма „Коменски” на европейската програма „Учене през целия живот”.

Двуседмичният курс (02.08 – 16.08. 2009) на тема „Нови технологии в преподаването на английски език” беше проведен от Bell Teacher Campus в Кеймбридж, Великобритания. Г-н Мавродиев сподели, че обучението и престоят във Великобритания са го обогатили не само със знания и умения за най-съвременните компютърни технологии в преподаването на английски език, а също така и с преки впечатления за живота и културата на съвременна Великобритания, както и с многобройни контакти с колеги от Великобритания и Европейската общност – предпоставка за бъдещи съвместни проекти на нашите ученици с техни връстници от цяла Европа.

Повече информация за програма „Коменски” и възможностите, които тя предлага на учителите и училищата, можете да намерите на сайта на Центъра за развитие на човешките ресурси: www.hrdc.bg/news.php

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).