• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Най-хубавата дума в българския език" е тазгодишната тема на състезанието за написване на есе, което е част от общинското състезание по общуване на роден език, организирано от училището ни в рамките на традиционните Климентови дни. Есето трябва да е с обем до една печатна или две ръкописни страници (голям формат). Участниците ще бъдат разделени на две възрастови групи: 5-8 и 9-12 клас. Текстовете трябва да са предадени (чрез преподавателите по БЕЛ) до 12 ноември, четвъртък.

Другият компонент на състезанието е говорене пред публика. То ще бъде отборно, а отборите ще са смесени - с по един ученик от четирите троянски средни училища. Ще се състои на 19 ноември в залата на Общината, където четирите отбора ще представят своите задачи и ще бъдат оценявани от 5-членно жури. Регламента на състезанието можете да видите ТУК. Скоро ще съобщим имената на нашите четирима представители.

ТУК може да прочетете как премина миналогодишното говорене пред публика, а ТУК - как електронната страница на кампанията на БНТ "Голямото четене" цитира част от тогавашните троянски есета.

Очаквайте информация и за останалите състезания от Климентови дни 2009.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).