• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


"НЕ НА ДРОГАТА! означава: ДА НА ЖИВОТА!". Това е темата на ученическия конкурс, организиран от Общинския педагогически център (Шошковата къща), Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Обществения съвет по наркотични вещества. Може да се престави рисунка, есе, колаж или мултимедийна презентация, като се допускат индивидуални и групови участия. Няма възрастови ограничения. Срокът за подаване на разработките е 1 юни - в Шошковата къща или при г-жа Иванка Цекова. От г-жа Цекова, както и на тел. 63227 може да се получи повече информация за градската инициатива.

Намерението на организаторите е да подредят изложба с материалите от конкурса. Надяваме се, че в "Св. Климент Охридски" има хора с позиция и талант, които да заявят мнението си по важната тема.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).