• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 10 февруари, вторник, в Ловеч се проведе подборен кръг за определяне на участниците в националното състезание по ключови компетентности "Природни науки и екология". Домакин на тазгодишното състезание (13-15 март) ще е Ловеч и затова Ловешка област имаше право да излъчи цели 6-ма състезатели. От нашето училище на подборния кръг се явиха: Мелис Идризова от 9.а, Айрие Велибашева от 9.а, Валентин Минков от 7.б и Моника Хитова от 7.б (на снимката са в този ред, от ляво на дясно). И четиримата ученици на г-жа Ваня Иванова се представиха чудесно, а Мелис и Валентин попаднаха в отбора за националното състезание. Там ще има още един участник от Троян, от СОУ „Васил Левски”, и трима от Ловеч – двама от ГЧЕ „Екзарх Йосиф” (Езиковата) и един от ОУ „Васил Левски”. Поздравления за нашите и успешно представяне на всички ученици от Ловешко!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).