• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Минко Гечев с награда

неделя, 15 февруари 2009 г.На 12 февруари, четвъртък, общинските съветници от ГЕРБ за втори път раздадоха награди на изявени троянски ученици. Дарителският фонд за стимулиране на даровити деца от община Троян се формира от хонорарите им на общинари. Достойната сума от по 200 лева получиха шестима, сред които и нашият ученик Минко Гечев от 12.в клас (На снимката – шефът на КТИ „Оптиспринт” Стелиян Чавдаров връчва наградата). Минко е откроен заради много добрите си резултати, показани през миналата учебна година на заключителния етап от Националната олимпиада по информационни технологии. Той беше 7-ми в категорията Web приложения, 12-ти на теста и 16-ти в генералното класиране. Следва да добавим и това, че беше превел своя сайт „Метеори и метеорити” на чудесен английски език. Негов ръководител е Свилен Димитров, който наскоро спечели проект за 600 лева по национална програма „С грижа за всяко дете” именно благодарение на резултатите от националната олимпиада. Миналата година наградата от дарителския фонд на ГЕРБ бе връчена на Петко Борджуков (12.а клас) заради успешното му представяне в Националното състезание по ключова компетентност „Дигитални науки”. Поздравяваме Минко Гечев и вярваме, че още много ученици на СОУ „Св. Климент Охридски” ще дават поводи за награждаване.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).