• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


През тази учебна година ние, учениците от 11.б клас, професия „Икономист–информатик“, с общи усилия и помощ от нашите ръководители по професионални предмети организирахме и проведохме три успешни базара с продукти, създадени от нашите учебно–тренировъчни фирми. Двете конкурентни фирми „КлиментАрт“ ООД и „Mementos by heART” ООД произведоха над 600 продукта с цел развитие на уменията за организация, работа в екип, работа с компютърни програми за дизайн и използване на модерна компютърна техника. „Иновативност и креативност“ – това бяха най-използваните думи в нашия речник през годината.

Този проект се провежда за първи път както за нас, така и за учителите ни и беше изключително важно да проправим пътя за следващите, които ще поемат по него. Всички продукти, които представихме, бяха изработени с много труд и с много любов. Процесът на подготовка на продукти за всеки базар отнема няколко седмици, в които всеки служител на фирмата изпълнява различни задачи в съответствие с длъжността, която заема. Чрез този начин на работа всеки от нас се научи не само да спазва дисциплина в работни условия, но и как истински да разпределя времето и задачите, които му бяха възложени. Печалбата от всеки базар инвестирахме в материали за следващия, като накрая взехме единното решение да дарим получените средства за благотворителност, за да може нашите общи усилия и труд  да имат истински принос към това светът да е едно малко по-добро и красиво място.
     
Искрено се надяваме провеждането на фирмени базари да продължи да се развива и бъдещите млади предприемачи да се забавляват и учат на важни умения също като нас!

 

Учениците от 11.б клас

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).