• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Ден на отворените врати в TSD

неделя, 29 октомври 2023 г.


 


По традиция фирма TSD Group отвори врати за посещение и дискусия с ученици от Троян и региона. На 24.10.2023г. посетихме събитието с 11 ученици от СУ „Св. Климент Охридски“ с изявен интерес и желание за развитие в ИТ сферата. Бяха представени проектите, върху които фирмата работи, възможностите за образование и работа в ИТ сектора, а също и любопитна информация относно разработването на мобилни игри в партньорство с фирма Topia Bros.  Учениците имаха възможност да надникнат във всеки от отделите на TSD  и да получат  отговор на въпросите, които ги интересуват. Впечатление направиха гостоприемството, позитивната и иновативна среда, зеленият кодекс в офисите и най- вече – професионализмът на екипа. Споделям мнението им за това интересно посещение.

Мария Хинкова, 9. клас: „Впечатлена съм от гостоприемството и добрата подготовка на екипа на TSD Троян, както и от професионалното отношение! Харесах добре направената и полезна презентация, благодаря за полезните съвети и отзивчивостта на екипа!“

Кристиян Цочев, 9. клас: “Останах впечатлен от всички аспекти на фирмата - брой персонал, наличието на офиси и в двата най-големи града в България - София и Пловдив, “зеления кодекс” и хубавата презентация. Дано и други фирми въведат зелен кодекс в офисите си - разделно събиране на отпадъци.”

Мария Киримова, 10. клас: “Много благодаря, че ми се предостави възможността да посетя TSd! Освен прекрасните емоции, които изпитахме, приятната атмосфера, която почувствахме, научихме и много нови неща за сфера, която е много близка до нас и в същото време много далечна! Освен това посещението ни изясни доста неща, свързани с разработката, подготовката, целия процес на създаване на игра и не само. Дадоха ни и представа какво ще правим, с какво ще се занимаваме, ако решим да се развиваме в тази среда и в тази насока. Ще се радвам, ако след време пак имаме възможността да отидем, вече по-подготвени, с повече въпроси.”

Ивелина Кенарова

 


 


Страници в интернет, свързани с Троян и региона




Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).