• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 3 юни 7-класниците бяха на екскурзия във Врачанския Балкан по проект „Оживели страници“. Маршрутът им включваше: Черепишкия манастир, къщата музей на баба Илийца в село Челопек, Регионалния исторически музей във Враца и пещерата Леденика. Предлагаме ви оценката за съботния ден на една от участничките в екскурзията.

 

 


Дали ми хареса? Да, хареса ми! Дали бих отишла пак? Да, със сигурност! И искам да призова всеки един да пътува из България. Нашата родина е невероятно място със забележителности, спиращи дъха! Те ни карат да се гордеем и ни правят повече българи. 

Освен че научих много нови неща и видях един Вазов разказ да оживява пред очите ми, аз намерих нови приятели и се забавлявах истински. 

Пещерата Леденика беше последна, но не по важност. Мога да призная, че тя се превърна в едно от най-любимите ми места не само от екскурзията, но и в България и бих я посетила отново.

Ако бях министър на просветата, екскурзиите за опознаване на нашата родина биха били заложени в учебната програма. Те ни показват чудната природа на България и ни запознават с живота и делото на много велики българи.

Алехандра-Стейси Минкова, 7.в клас

 

 
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).