• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 
За седма поредна година катедра „Философски науки“ при Философски факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ организира конкурс за философско есе, на което участваха 79 ученици от 31 училища от цялата страна. Нашето училище бе представено от Илияна Заимова и Моника Филкова от 12.а клас. Момичетата учиха две години профилирана подготовка по философия и на конкурса се представиха чудесно. Илияна Заимова е девета с 88,5 точки и успех Отличен (5,57), а Моника Филкова – дванадесета с 83 точки и успех Много добър (5,36).

Участниците от възрастовата група на 12. клас ще получат сертификати със своите резултати, които могат да използват при подаване на документи за записване в специалност „Философия“ на Философския факултет, като ще се избере по-високата от оценките – от ДЗИ по профила или от състезанието.

Анелия Иванова, преподавател по философия

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).