• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


Всяка година на 25 май в местността Костина, село Рибарица, историческа възстановка пресъздава последните часове на войводата Бенковски и верните му спътници, станали жертва на предателство в Тетевенския Балкан. Учениците от 6.б клас посетиха честването. Предлагаме ви впечатления на три момичета от класа от еднодневната екскурзия.

За да стигнем до нашата цел в Рибарица и да видим живата картина, пътувахме около час и половина. Повечето време мина, разбира се, в говорене и обсъждане на какви ли на теми. Някои четоха книги или слушаха музика. На връщане към Троян беше по-тихо, защото бяхме изморени от преживявания.  (Деница Маринова)

За възстановката в Рибарица чакахме 30-40 минути, но си заслужаваше. Беше интересно и образователно. (Диана Илиева)

Като пристигнахме в Тетевен, господинът ни даде два часа, за да обиколим. Тези два часа мога да ги опиша като забавни и щури. Първо се разходихме, за да видим къде какво има. След това минахме през всички магазини. Персоналът беше много мил и предразполагащ. Това беше една от най-хубавите и запомнящи се екскурзии досега. Не само заради града и природните гледки, а защото бяхме целият клас. (Моника Иванова)

 Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).